Érdeklődjön
most!

DaVinci Gourmet Szirupok

TÖLTŐDJÖN FEL ÍZZEL

A szirupok lehetővé teszik, hogy az aktuális trendnek megfelelő választékot és szezonális specialitásokat kínáljon vendégeinek. A DaVinci Gourmet* prémium szirupokat vezető baristák használják, és tovább szélesítik a kávékülönlegességek és más forró italok dimenzióját.

Tegye egyedivé italát!

A karamell, a vanília és a mogyoró a 3 legkedveltebb íz - mindenképp vegye fel őket kínálatába! A sós-karamell és a fűszerezett chai szintén divatosak, és sok fogyasztó szereti a szezonális ízesítéseket - fahéjjal és amarettóval is!

DaVinci Caramel Syrup

A KRÉMES KARAMELL ÍZE
Finom vajasan pirított ízével és egy csepp vaníliával karamellszirupunk igazi klasszikus szerepet tölt be. A DaVinci Caramel kávészirup ízletes a latte macchiatóban, forró csokoládéban és más eszpresszó alapú különlegességekben.

Laktózmentes, Gluténmentes, Vegán
1L

DaVinci Vanilla Syrup

A VANÍLIABAB TISZTA ÍZE
Intenzív vanília aromája igazi klasszikussá teszi a szirupok között. A DaVinci Vanília kávészirup szinte minden barista körben ismert italt feldob. Különösen kedvelt, mert intenzitást ad a cappuccinonak és más eszpresszó alapú különlegességeknek.

Laktózmentes, Gluténmentes, Vegán
1L

DaVinci Hazelnut Syrup

MOGYORÓS ÍZBOMBA
A nyers, pirítatlan mogyoró finom íze. A DaVinci mogyorós kávészirup ízletes latte macchiatóban és más eszpresszó alapú különlegességekben.

Laktózmentes, Gluténmentes, Vegán
1L

DaVinci Salted Caramel Syrup

KARAMELL EGY BIZONYOS ILLATTAL
A DaVinci Sós-karamell kávészirup az édes és a sós tökéletes egyensúlya. Ez a szirup a klasszikus karamell és vanília csodálatosan friss kombinációját kínálja sós hangsúllyal. Egyedi íze minden szokásos italt különleges szintre emel.

Laktózmentes, Gluténmentes, Vegán
1L

DaVinci Spiced Chai Syrup

HIDEG NAPOKRA TÖKÉLETES FŰSZERES AROMA
Klasszikus fűszerezett chai íz, amely felmelegíti a telet. India fűszereinek koncentrált ereje a DaVinci Spiced Chai kávészirupban kombinálva egy teljesen új szintre emeli a szokásos italokat.

Laktózmentes, Gluténmentes, Vegán
1L

DaVinci Cinnamon Syrup

TÜZES FAHÉJ IDEÁLIS TÉLRE
Adjon egy csipetnyi évszakhoz illő varázslatot vagy egyéniséget forró italához. A DaVinci Fahéjas kávészirup ízletes latte macchiatóhoz, forró csokoládéhoz és más eszpresszó alapú különlegességekhez.

Laktózmentes, Gluténmentes, Vegán
1L

DaVinci Amaretto Syrup

ADJON ITALÁHOZ EGY KIS MANDULÁT
Adjon egy csipetnyi évszakhoz illő varázslatot vagy egyéniséget forró italaihoz. A DaVinci Amaretto kávészirup tökéletesen működik eszpresszó alapú különlegességekben és forró csokoládéban egyaránt.

Laktózmentes, Gluténmentes, Vegán
1L